Versterking van de redactie.....!

We zijn op zoek naar medewerkers die de redactie willen versterken. Hierbij denken we vooral aan iemand uit de hoek van de metaalbewerking: stoommodelbouw, gereedschappen of werkplaatstechniek en iemand voor de modelbouw van RC schepen.
Hij (of zij) dient naast kennis op een van bovenstaande vakgebieden te beschikken over redactionele vaardigheden (dat wil zeggen moet een artikel in goed Nederlands kunnen opstellen of redigeren). Ook wordt verwacht dat hij (of zij) actief modelbouwers benaderen om een artikel te krijgen over een werkstuk dat is gemaakt. Hierbij hoort bijvoorbeeld het bezoeken van (modelbouw-) beurzen. De onkosten die daarvoor worden gemaakt worden vergoed.

Tenslotte willen we graag ondersteuning bij het ontwikkelen van de website en nieuwe internet diensten. Daarbij wordt gedacht aan de Nieuwsbrief en het gebruik van sociale media voor promotie. Kennis en ervaring op dit gebied zijn naast creativiteit en enthousiasme essentiële vaardigheden voor deze functie.

Mocht dit aanleiding zijn om hierover meer te willen weten dan kunt u contact op nemen met de voorzitter Robert Schotman robert.schotman@vka.nl of de hoofdredacteur Gerrit Volgers: gjvolgers@onsbrabantnet.nl of telefoon 06-206 17 806